Ombré powder brows

natuurlijk en zacht

De PMU Ombré powder brows behandeling is inmiddels een super populaire trend op het gebied van semi permanente make-up voor wenkbrauwen. Bij PMU Ombré Powder Brows wordt de aanzet van de wenkbrauwen licht ingeschaduwd met naar de punten toe donkerder. Hierdoor krijg je een mooie overloop en oogt het heel zacht en natuurlijk.

Met deze techniek van semi permanente make-up voor wenkbrauwen wordt op een heel subtiele wijze gepigmenteerd met een PMU apparaat. Hierdoor lijkt het alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt
ingekleurd. Het resultaat is semi permanent. Dit betekend dat je gemiddeld 1,5 tot 2 jaar lang plezier van je PMU Ombré Powder Brows hebt. We adviseren dan ook 1x per jaar/2 jaar om een touch up (opfris) behandeling te laten doen om zo te blijven genieten van je perfecte wenkbrauwen.

Gemiddeld duurt de Powder Brow behandeling 2 tot 3 uur.
Na de behandeling geven wij een nazorginstructie mee. Deze is van belang bij het herstelproces van de wenkbrauwen. JJUNIQUE werkt uitsluitend met hoge kwaliteit pigmenten en apparatuur zodat het resultaat zo lang mogelijk blijft.

let's connect

FOLLOW US ON INSTAGRAM

GET IN TOUCH

L E T’ S  C O N N E C T

We love hearing from our users.
Connect with us on social media
to share your feedback and thoughts.

2023® JJUNIQUE

E M A I L   A D D R E S S

P H O N E  N U M B E R

+31 (0) 6 43 25 90 58
NL93INGB0007141911 | KVK 8989368231 | BTW NL004721213B06